Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Congost De Collegats / FOTOS de PUJOL - Lérida/Lleida

Càmping Collegats - Inici
Congost De Collegats

01.11.2021 · trenta caminaires de la colla excursionista de vilanova del camí van fer una sortida al congost de collegats, al pallars jussà i sobirà. 01.11.2021 · trenta caminaires de la colla excursionista de vilanova del camí van fer una sortida al congost de collegats, al pallars jussà i sobirà. Vor 1 tag · 2 a 20 minutos a pie de gerri se puede visitar la ermita d'arboló, y a 3 kilómetros en coche, y luego a través de un sendero, se esconde el congost de collegats, que tiene como principal. La colla es va desplaçar amb cotxe fins al punt de sortida, l'àrea de pícnic de la font de la figuereta. Situat a la serralada litoral, entre les comarques del maresme i del vallès oriental, té una extensió aproximada de 15.000 ha.les rieres de vallgorguina i d'arenys determinen la partió entre els massissos del corredor i del montnegre, que tenen els seus punts culminants al santuari del corredor, a 633 m d'altitud, i al turó d'en vives, a 760 m. Un cop allà, van anar guanyant altura fins arribar al monestir de sant pere de les maleses. El parc natural del montseny és un parc natural que protegeix part del massís del montseny.es va establir l'any 1977 i és gestionat per la diputació de barcelona des de 1977 i per la diputació de girona des de l'any 1978.també des de l'any 1978 és reserva de la biosfera de la unesco.es va establir com a parc natural l'any 1987. Abasta part dels termes municipals d'aiguafreda, el brull.

01.11.2021 · trenta caminaires de la colla excursionista de vilanova del camí van fer una sortida al congost de collegats, al pallars jussà i sobirà. Vor 1 tag · 2 a 20 minutos a pie de gerri se puede visitar la ermita d'arboló, y a 3 kilómetros en coche, y luego a través de un sendero, se esconde el congost de collegats, que tiene como principal. Un cop allà, van anar guanyant altura fins arribar al monestir de sant pere de les maleses. La colla es va desplaçar amb cotxe fins al punt de sortida, l'àrea de pícnic de la font de la figuereta. Abasta part dels termes municipals d'aiguafreda, el brull. Situat a la serralada litoral, entre les comarques del maresme i del vallès oriental, té una extensió aproximada de 15.000 ha.les rieres de vallgorguina i d'arenys determinen la partió entre els massissos del corredor i del montnegre, que tenen els seus punts culminants al santuari del corredor, a 633 m d'altitud, i al turó d'en vives, a 760 m.

Congost De Collegats - JUGANDO EN LA MONTAÃ'A: ESCALADA EN EL CONGOST DE COLLEGATS

JUGANDO EN LA MONTAÃ'A: ESCALADA EN EL CONGOST DE COLLEGATS
Un cop allà, van anar guanyant altura fins arribar al monestir de sant pere de les maleses. Situat a la serralada litoral, entre les comarques del maresme i del vallès oriental, té una extensió aproximada de 15.000 ha.les rieres de vallgorguina i d'arenys determinen la partió entre els massissos del corredor i del montnegre, que tenen els seus punts culminants al santuari del corredor, a 633 m d'altitud, i al turó d'en vives, a 760 m. La colla es va desplaçar amb cotxe fins al punt de sortida, l'àrea de pícnic de la font de la figuereta. Abasta part dels termes municipals d'aiguafreda, el brull.

Vor 1 tag · 2 a 20 minutos a pie de gerri se puede visitar la ermita d'arboló, y a 3 kilómetros en coche, y luego a través de un sendero, se esconde el congost de collegats, que tiene como principal.

Vor 1 tag · 2 a 20 minutos a pie de gerri se puede visitar la ermita d'arboló, y a 3 kilómetros en coche, y luego a través de un sendero, se esconde el congost de collegats, que tiene como principal. El parc natural del montseny és un parc natural que protegeix part del massís del montseny.es va establir l'any 1977 i és gestionat per la diputació de barcelona des de 1977 i per la diputació de girona des de l'any 1978.també des de l'any 1978 és reserva de la biosfera de la unesco.es va establir com a parc natural l'any 1987. 01.11.2021 · trenta caminaires de la colla excursionista de vilanova del camí van fer una sortida al congost de collegats, al pallars jussà i sobirà. Abasta part dels termes municipals d'aiguafreda, el brull. Un cop allà, van anar guanyant altura fins arribar al monestir de sant pere de les maleses.

Abasta part dels termes municipals d'aiguafreda, el brull. El parc natural del montseny és un parc natural que protegeix part del massís del montseny.es va establir l'any 1977 i és gestionat per la diputació de barcelona des de 1977 i per la diputació de girona des de l'any 1978.també des de l'any 1978 és reserva de la biosfera de la unesco.es va establir com a parc natural l'any 1987. Un cop allà, van anar guanyant altura fins arribar al monestir de sant pere de les maleses. Vor 1 tag · 2 a 20 minutos a pie de gerri se puede visitar la ermita d'arboló, y a 3 kilómetros en coche, y luego a través de un sendero, se esconde el congost de collegats, que tiene como principal. 01.11.2021 · trenta caminaires de la colla excursionista de vilanova del camí van fer una sortida al congost de collegats, al pallars jussà i sobirà.

Congost De Collegats . Congost de Collegats | Pallars Jussà

Congost de Collegats | Pallars Jussà
01.11.2021 · trenta caminaires de la colla excursionista de vilanova del camí van fer una sortida al congost de collegats, al pallars jussà i sobirà. La colla es va desplaçar amb cotxe fins al punt de sortida, l'àrea de pícnic de la font de la figuereta. Situat a la serralada litoral, entre les comarques del maresme i del vallès oriental, té una extensió aproximada de 15.000 ha.les rieres de vallgorguina i d'arenys determinen la partió entre els massissos del corredor i del montnegre, que tenen els seus punts culminants al santuari del corredor, a 633 m d'altitud, i al turó d'en vives, a 760 m.

01.11.2021 · trenta caminaires de la colla excursionista de vilanova del camí van fer una sortida al congost de collegats, al pallars jussà i sobirà.

La colla es va desplaçar amb cotxe fins al punt de sortida, l'àrea de pícnic de la font de la figuereta. Vor 1 tag · 2 a 20 minutos a pie de gerri se puede visitar la ermita d'arboló, y a 3 kilómetros en coche, y luego a través de un sendero, se esconde el congost de collegats, que tiene como principal. 01.11.2021 · trenta caminaires de la colla excursionista de vilanova del camí van fer una sortida al congost de collegats, al pallars jussà i sobirà. Situat a la serralada litoral, entre les comarques del maresme i del vallès oriental, té una extensió aproximada de 15.000 ha.les rieres de vallgorguina i d'arenys determinen la partió entre els massissos del corredor i del montnegre, que tenen els seus punts culminants al santuari del corredor, a 633 m d'altitud, i al turó d'en vives, a 760 m.

Abasta part dels termes municipals d'aiguafreda, el brull. La colla es va desplaçar amb cotxe fins al punt de sortida, l'àrea de pícnic de la font de la figuereta. El parc natural del montseny és un parc natural que protegeix part del massís del montseny.es va establir l'any 1977 i és gestionat per la diputació de barcelona des de 1977 i per la diputació de girona des de l'any 1978.també des de l'any 1978 és reserva de la biosfera de la unesco.es va establir com a parc natural l'any 1987. Un cop allà, van anar guanyant altura fins arribar al monestir de sant pere de les maleses.

Congost De Collegats - FOTOS de PUJOL - Lérida/Lleida

FOTOS de PUJOL - Lérida/Lleida
El parc natural del montseny és un parc natural que protegeix part del massís del montseny.es va establir l'any 1977 i és gestionat per la diputació de barcelona des de 1977 i per la diputació de girona des de l'any 1978.també des de l'any 1978 és reserva de la biosfera de la unesco.es va establir com a parc natural l'any 1987. 01.11.2021 · trenta caminaires de la colla excursionista de vilanova del camí van fer una sortida al congost de collegats, al pallars jussà i sobirà. La colla es va desplaçar amb cotxe fins al punt de sortida, l'àrea de pícnic de la font de la figuereta. Un cop allà, van anar guanyant altura fins arribar al monestir de sant pere de les maleses. Abasta part dels termes municipals d'aiguafreda, el brull. Situat a la serralada litoral, entre les comarques del maresme i del vallès oriental, té una extensió aproximada de 15.000 ha.les rieres de vallgorguina i d'arenys determinen la partió entre els massissos del corredor i del montnegre, que tenen els seus punts culminants al santuari del corredor, a 633 m d'altitud, i al turó d'en vives, a 760 m. Vor 1 tag · 2 a 20 minutos a pie de gerri se puede visitar la ermita d'arboló, y a 3 kilómetros en coche, y luego a través de un sendero, se esconde el congost de collegats, que tiene como principal.

Abasta part dels termes municipals d'aiguafreda, el brull.

01.11.2021 · trenta caminaires de la colla excursionista de vilanova del camí van fer una sortida al congost de collegats, al pallars jussà i sobirà. Un cop allà, van anar guanyant altura fins arribar al monestir de sant pere de les maleses. El parc natural del montseny és un parc natural que protegeix part del massís del montseny.es va establir l'any 1977 i és gestionat per la diputació de barcelona des de 1977 i per la diputació de girona des de l'any 1978.també des de l'any 1978 és reserva de la biosfera de la unesco.es va establir com a parc natural l'any 1987.

Congost De Collegats / FOTOS de PUJOL - Lérida/Lleida. Vor 1 tag · 2 a 20 minutos a pie de gerri se puede visitar la ermita d'arboló, y a 3 kilómetros en coche, y luego a través de un sendero, se esconde el congost de collegats, que tiene como principal. El parc natural del montseny és un parc natural que protegeix part del massís del montseny.es va establir l'any 1977 i és gestionat per la diputació de barcelona des de 1977 i per la diputació de girona des de l'any 1978.també des de l'any 1978 és reserva de la biosfera de la unesco.es va establir com a parc natural l'any 1987. Situat a la serralada litoral, entre les comarques del maresme i del vallès oriental, té una extensió aproximada de 15.000 ha.les rieres de vallgorguina i d'arenys determinen la partió entre els massissos del corredor i del montnegre, que tenen els seus punts culminants al santuari del corredor, a 633 m d'altitud, i al turó d'en vives, a 760 m.

01112021 · trenta caminaires de la colla excursionista de vilanova del camí van fer una sortida al congost de collegats, al pallars jussà i sobirà congos. Situat a la serralada litoral, entre les comarques del maresme i del vallès oriental, té una extensió aproximada de 15.000 ha.les rieres de vallgorguina i d'arenys determinen la partió entre els massissos del corredor i del montnegre, que tenen els seus punts culminants al santuari del corredor, a 633 m d'altitud, i al turó d'en vives, a 760 m.